Post by mechapelogutt on Feb 7, 2022 17:50:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
lieliska spēle, taču to var spēlēt ne vairāk kā 20 minūtes vienlaikus, jo tiek piešķirts neliels enerģijas daudzums.
šī spēle var sniegt relaksāciju. un es ceru, ka viņi var piedāvāt vairāk spēļu, jo ir zināms līmenis, kas apturēs jūsu hobijus. Es ceru, ka viņi pie tā strādā.
Es ļoti mīlu šo spēli, bet tas, kas tajā ir kaitinošs, ir tas, ka pat tad, ja jūs nezaudējat savu dzīvi, jums ir jāgaida dažas stundas, lai atgūtu enerģiju, lai turpinātu spēli. Kāpēc tas tā ir? Es vienkārši nesaprotu. Tas salauž manu sirdi 💔
Esmu pabeidzis katru līmeni, lai saprastu, ka pēc Džesikas uzdevumiem vairs NAV līmeņu. Padomājiet, kad nāks TAS jauninājums. Ir pagājuši 4 mēneši, tāpēc es tikai atinstalēšu šo spēli. Tāds kauns.
Kāpēc nav vairāk līmeņu? Kad jūs gatavojaties pievienot vairāk līmeņu. Kāpēc likt spēli un ne daudz līmeņu.
Es mīlu šo spēli. Es varu spēlēt šo spēli stundām ilgi. Tas ir jautri un izaicinājumi. Man patīk klientu apkalpošana, ko es sniedzu... es varu uzvarēt, un man patīk šī Cookng Joy 2 spēle...
Jautra spēle, taču bez izaicinājumiem, lai gan viņi apgalvo, ka tādi ir. Nevar dabūt apģērbu kuponus. Tiešām vilšanās
Gatavošana uz grila daļas gameninhat, jo jums nav, kur novietot pagatavoto ēdienu, kā rezultātā tas ātri piedeg, un tas nedod jums pietiekami daudz laika... ja grils būtu sadedzināts, tas palīdzētu. Vienlaicīgi var pagatavot tikai 2 ēdienus...
spēle ir ļoti laba, taču tajā teikts, ka jāgaida 5 minūtes, lai dotu jums vairāk dzīvību, un, kad laiks ir beidzies, atkal sākas laiks, kad jums jāgaida vēl ilgāk, lai iegūtu vairāk dzīvību. Tas ir ļoti kaitinoši
OnePlus 7t pro atsaucība ir diezgan niecīga. Ja piesitiet grila apakšai, kad ēdiens ir beidzies, var paiet līdz pat 4 pieskārieniem, lai viņa paņemtu ēdienu.Jūs varat redzēt, kā viņa ar katru pieskārienu tuvojas grilam. Pirmā spēle bija daudz atsaucīgāka. Atjauninājumi, piemēram, automātiskā uzlāde, ir jauki, taču šajā tālrunī tos gandrīz nevar atskaņot.
nav laimīgs. iztērēja naudu spēlei, lai nokļūtu nākamajā līmenī, lai uzzinātu, ka līmeņu vairs nav. šķiet, ka ir vairāk, bet nē. ja es zinātu, ka nebūtu veikusi pirkumu. saka, ka drīzumā būs jauni līmeņi, bet nav norādes, kad. kas zina, cik ilgs laiks jau pagājis. nosūtīju e-pastu, bet neviens neatbild. jūtos aprauts!!! Vērtējums pazemināts no 3 uz 1, jo neviens nereaģē.
Jānoklikšķina uz vienuma 2-3, lai ātri paņemtu veco.
Es tikko sāku, tāpēc redzēsim, kā līdz šim ir tik labi, ka neesmu īsti atradusi gatavošanas spēli, kas man patiktu... Bet šķiet, ka šī šobrīd ņem kūku 😁
šī spēle sākas jautri, bet, tiklīdz jūs sasniedzat 8. vai 10. līmeni, tā apstājas un iestrēgst!! Cik kaitinoši👎! Jūs pat nevarat atgriezties!!
Šīs spēles izstrādātāji nešķiro savus spēlētājus. Man ir bijušas vairākas problēmas ar šo spēli, izmantojot viltīgu un negodīgu taktiku, lai atņemtu spēlētājam dimantus. Es jau nedēļu esmu iestrēdzis 99. un 100. līmenī, jo nevaru nopirkt stimulus, lai virzītos uz priekšu. Esmu vairākas reizes sazinājies ar tehnisko palīdzību, bet bez atbildes. Ar spēli viss ir kārtībā, ja tajā nav nejaušas lietas, piemēram, iesaldēšana spēles vidū, palēnināšana vai nejauša beigas un "pirkt stimulu?" pogu virs ēdiena.
Ļoti aizraujoša spēle. Vienīgi žēl, ka spēle apstājas pēc Džesikas uzdevuma pirms suši restorāna. Gribētos turpināt spēlēt, bet tas man neļauj.
Cooking Joy 2 Simulation bdrr
Spēle ir jautra, taču tajā ir daudz reklāmu!! Pēc spēlēšanas ir reklāmas, pirms spēlējat, kad sākat jaunu spēli.. pārāk daudz reklāmu. Ir veidi, kā to nedarīt! Turklāt ir nepieciešams tik daudz enerģijas, lai spēlētu jūs pēc dažām minūtēm. Nepietiek spēles laika!!!
Es mīlu gatavošanas spēles un spēlēju to enon stopā, līdz sasniedzat 100. līmeni un esat spiests maksāt, pretējā gadījumā jums beigsies klienti. Ja meklējat dažas stundas bezmaksas izklaides un pēc tam atinstalējat, tas ir paredzēts jums.
spēle ir patīkama, taču jūs zaudējat dzīvību pat tad, ja notīrāt dēli. Es gaidīju divas dienas, kad tiks atvērti citi dēļi, es gatavojos dzēst visu spēli. Cik ilgi jāgaida jauni dēļi? Es gaidīju mēnesi vai ilgāk, gatavojos dzēst visu spēli. Vai nāk vēl dēļi?
Grūti iegūt atslēgas, lai atbloķētu līmeņus, un jūs zaudējat dzīvību neatkarīgi no tā, vai uzvarat vai nē.. Vienkārši smieklīgi! Uzminiet, tas viss ir par naudu, huh.. Žēl, jo man patīk spēle!
kauns, ka tas ir tikai 2 zvaigznītes, es labprāt par to sniegtu 5 zvaigžņu atsauksmi, tā ir lieliska spēle, es esmu devies uz savu otro restorānu, bet tagad es nevaru spēlēt, jo atverot spēli tā avarē un izslēdzas. pati uz leju. ja ir veids, kā to labot, es ar prieku piešķiršu 5 zvaigznes.
Man patīk pati spēle, bet reklāmas ir SMIEKLĪGAS!! Jūs pabeidzat līmeni (reklāma), noklikšķiniet uz turpināt (reklāma), pat lai apskatītu iestatījumus, jūs saņemat REKLĀMU! Es vairs nevaru izdarīt šo DAUDZ REKLĀMU. Pāriet uz labāku (skumji)
Pēc šīs spēles sākšanas man kļūst arvien lielāka atkarība. Ātra gatavošana un piegāde klientiem noteiktajā laikā un bez izšķērdēšanas un dedzināšanas ļauj spēlēt bez garlaicības. ES mīlu šo spēli.
Cooking Joy 2 Симулятори ehut
Spēle ir jautra un aizraujoša. Taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un es nevaru nokārtot līmeni, ja tas nesajaucas, iet lēni un nereaģē. Tas turpina nogriezt. Es spēlēju kādu laiku, un sākumā tas viss to nedarīja. 😞😟🤔 Domāju dzēst to no sava tālruņa.
Kas notiek ar 200. līmeni es mēģinu pārāk atvērt, bet tas nedarbojas, sakiet kaut ko līdzīgu, ka tas nav pieejams Džesikas uzdevumi es mēģinu pārāk atvērt paldies
Tā ir jauka spēle, taču ir grūti pāriet uz nākamo spēles līmeni, tā ir jāizspēlē 4 līdz 10 reizes, pirms virzīties uz priekšu.
Man patīk šī spēle. Esmu pabeidzis līmeņus, domājot, kad būs pieejami jauni restorāni
Spēlei ir potenciāls, taču es nepiekrītu jūsu privātuma politikai. NEVIENAI spēlei nav nepieciešama piekļuve maniem kontaktiem vai attēliem utt.
Wrestling Revolution Olahraga itx
Man ļoti patīk šī spēle, vienīgais, ko es mainītu, ir tas, ka, kad es pabeidzu līmeni, jūs zaudējat spēli, es vēlētos, lai tā būtu, ja jūs nepabeidzat līmeni, jūs zaudējat spēli, izņemot to, ka spēle ir laba spēle spēlēt
Laba spēle nonāca līdz beigām, kur teikts, ka esat pabeidzis Jennifers līmeni, es gaidīju, lai turpinātu vairākas dienas, tāpēc izdzēsu spēli.
līmeņi r augstāki un interesanti, no bt līdz cietam līmenim r salauž d galvu. tas kairina gaidīt ilgu laiku, lai atgūtu dzīvi, lai spēlētu
ļoti nomākta ar to, ka tas ir jāpārlādē pēc katra līmeņa😦
Man patīk gane, bet pārāk daudz reklāmu. Izskatās, ka spēlēsiet daudz naudas. To atinstalējot. cik žēl, ka tas ir jauki, bet nav manas grūti nopelnītās naudas vērts.
Šī spēle ir tik nomākta, kā es varu gaidīt ik pēc 25 minūtēm, lai dzīvības sasniegtu līmeni, parasti lifrs nedrīkst nokrist, ja vien nezaudējat spēli...Tā ir tik kaitinoša un nomākta, un es to tagad atinstalēju.
Šī spēle ir satriecoša.... Tā māca, kā veikt vairākus uzdevumus ar lielu precizitāti... līdz šim viss ir labi, ja kaut kas mainīsies, es atgriezīšos un paziņošu... Bet šobrīd man TAS patīk💕
Ļoti izaicinoši. Jābūt ātram ar rokām un acīm. Jo daži pasūtījumi ir sarežģīti.