Post by mechapelogutt on Feb 7, 2022 17:59:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno žetone kramp ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Ne morem ustvariti lastnega lika, priporočam, da ga ne dobim in ne bi smel biti sposoben plačati samo za spreminjanje stvari, zato ga ne dobim
Ni smiselno, če med mizo padeš, te samodejno izpade
Grafika je boljša kot posodobitev
Zakaj bi odstranili prilagajanje? Ne morem spremeniti niti obleke ali trika! Če vrnete staro različico, ste uničili igro.
Zabavno, čeprav kontrole puščajo veliko želenega. Uživam v vseh igrah, kot so težki časi, šolski dnevi itd.
Wrestling Revolution Sportspiele oyn
Moram narediti geslo, da mi ni všeč igra, ker moram narediti odklenjeno risbo in tega ne morem narediti, zato bi moral to narediti boljše. Izberem samo mesto mesto, zato ja, poskušam narediti razmišljaš o tem, kaj si naredil
Ta igra se spotika, moj lik sploh ne more vstati. Nekatere stvari morate popraviti.
Lepa igra . Lepa grafika, gibljive luči in akcija. Glede dela rezervacije bi morali sami izbrati ne samo fredline na spletu. Najbolj neverjeten del so tekme. Imam samo 1 pritožbo. Popravite prosim. Zelo lepa igra.😇😍😍😍😎✅💃
Dobra igra podobna Hard time
Ne dovoli mi nadgradnje in sovražim oglase po vsaki tekmi
Nikoli ne prenašajte te igre grappling tukaj je smešno, ko nasprotnik naredi submission na vas, nimate izhoda, on bo nadaljeval s submissionom, ne glede na to, kakšen preobrat naredite, ne glede na vašo statistiko, to niso veščine, če imate dovolj sreče lahko zmagaš, to igro sem ocenil s 3 zvezdicami, ker mi je lepo, dal bi ji 1 zvezdico, zlahka boste izgubili, če pripnete nasprotnika, sodnik ne šteje hitro, ko pa vas nasprotnik pripne, sodnik hitro šteje. Ne prenašajte te igre.
Igra je dobra, vendar iz nekega razloga ne morem obnoviti nakupa iz te igre
Ta igra je zelo moteča. Wrestling Revolution 3D je boljši. Hvala upravitelju.
Res kul igra, vendar bi morala ljudem omogočiti, da naredijo vse, kar hočejo, in da bi to lahko spremenili. Res lepo, veselim se, da bom videl res kul novo posodobljeno različico
Odlična igra, res mi ni všeč, kako ti v nekaterih ekipah lahko dajo trash outfit, kot pa ti ne dovoli, da se spremeniš in lahko ostaneš obtičal s trash outfitom za vedno in pred kratkim sem zapustil enega od soigralcev in se pridružil nova oseba, vendar so se motile in so me prisilile, da ostanem z njimi, zato sem znova odšel, poskušal sem dobiti nazaj svojega novega, vendar je šlo, kot vidite, že imam svoj lik in sem zmagal proti nekomu in so zapustili areno in naključno zmagali so
Dobra igra, vendar v tem času, ko imajo ljudje radi igre, ki imajo HD grafiko. In računalniške igre ne andriod. Ampak ta igra mi je všeč.
Potrebna je posodobitev s pravim obrazom Whistlers
To je igra, ki razstreljuje bombe. Je kot prava igra. Obstajajo vsi dogodki, kot so pekel v celici, TLC, trda koda, zadnji mož, ki stoji, iron man, zadnji smeh, brez diskvalifikacije, back stage itd., zato poskusite .(nori tiger)
Wrestling Revolution Sport fmz
Zelo zanimiva igra, če ste oboževalec, vam bo všeč www, vendar sem dal 3 zvezdice, ker igralec potrebuje več večjih posodobitev, kot je način big carrer in kot je popravljena dobra zgodba, če dodate te spremembe in druge posodobitve, se bom vrnil in pregled za 5 zvezdic, če se zgodi
To je samo popravek in prenesite wrestling revolution 3D bolje od tega Fffffffffffffffffffffffffr
Ta igra je čudak. Ne igrajte te igre besa v decembru (v igri) vedno boste izgubili soigralci, umrli bodo, sovražniki delujejo resnično, vendar igralec ne more.
MUCH Preferred Wrestling Revolution 1.0 (BETA), saj bi potem zlahka naredili svoje LASTNE Wresters in uredili druge! Omogoča vam celo uporabo lastnih MP3-jev kot vhodno glasbo ... Kaj se je zgodilo od takrat??
Igra je zelo prijetna, vendar morate dodati več rokoborcev 😎😍😍😍😍😍😎😍😍😍😍😍😄😅
Ne vem zakaj, vendar se mi zdi ta igra ... smešna! Igra ima vsako orožje, ki si ga lahko zamislite, in tudi svoj lik lahko prilagodite! Naj bo visok, nizek, debel, suh, zelen in bolj ko trenirate, močnejši boste. Obožujem to igro
Zelo mi je bilo všeč in v načinu kariere sem ustvaril igralca, toda nekaj tekem pozneje, ko sem bil v rokoborbi z močnim slogom, je igra spremenila pričesko mojega igralca, to je bilo zelo razočaranje
Wrestling Revolution Deportes kxf
Ta igra je zanič.. Samo hitro se moram dotakniti, da povečam svojo moč, Samantha, spretnost, agilnost in še več, vendar vedno pridem do nobene. Prosim, dovolite, da se to posodobi ali spremeni 😠😡😠😡
No, na novo sem prenesel to igro, lepo je in veščine so tako dobre 👍
Všeč mi je igra, vendar izboljšam grafiko in naredim več iger mdickie
Ta igra je zanič, če je ekipa z oznako in naredi oznako, se bodo pridružili in me premagali, medtem ko me je moj sotekmovalec premagal, prosim, popravite to, tako da ocenjujem 5 zvezdic
War Robots. 6대6 택티컬 멀티플레이어 전투 액션 lpnx
Všeč mi je tvoj trud, človek, veliko truda si vložil v animacijo in hitboxe, kar je lepo za to igro, vendar ti predlagam, da najameš nekoga, ki zna oblikovati lik, všeč mi je ta igra
Ta igra mi je zelo všeč, ampak dve je vse, kar lahko dam srry
Gospod, prosim, velik oboževalec te igre, spremenite grafiko in pravo ime, kot je videti WWE Mayhem, poskusite naslednjo posodobitev. Hvala.
Ta igra je zelo dobra, toda wgar bi jo izboljšal, je grafika, prosim izboljšaj svojo grafiko. Obljubim, da bom MDKIE dal 5 zvezdic
To igro je nemogoče igrati, nimaš nadzora nad svojim likom 75 % časa in 10 % je pripetih. Zdi se, kot da igrate otroka, ki se je pravkar naučil hoditi in ne vidi, da bi se boril proti 200 lb olimpijskim rokoborcem
Nekoč mi je bila ta igra tako zelo všeč, da bi porabil več časa za to mobilno igro kot katero koli od iger na konzoli, ki jih imam in plačujem mesečno, zdaj pa ne morem začeti z likom, ki sem ga sam ustvaril, kar me nekako preseneti razpoloženja za igranje, ampak...če vas ne moti, da morate igrati kot originalni liki, ki jih imajo, potem je to v redu igra.
Najjaca
Lepa igra in tako tudi vaše druge igre ... vendar so tako enolične v zelo kratkem času, torej brez nadgradnje lokacije/zemljevida in podobnih stvari. Vedno znova enako dolgočasno in nekaj podrobnosti. To je tudi RES NEUMNO!!! kako te silijo, da spreminjaš svoj videz ali se ves čas giblješ... kaj je potem smisel prilagajati svoj lik. Kaj za vraga je narobe z vami razvijalci!!!!? 😠😠😠😡😡
Wrestling Revolution Olahraga itx