Post by mechapelogutt on Feb 7, 2022 18:08:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind Skate 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind Skate 2 2022 version ▞▞▞
Świetna aplikacja, jeśli naprawdę jeździsz na łyżwach, wszystkie triki są dość reprezentatywne dla ich odpowiedników w prawdziwym życiu, co pozwala na zróżnicowanie przy każdym triku, ale szkoda, że triki są związane z głupkowatą postawą i nie ma żadnych Smithów ani słabych grindów ani instrukcji
Nienawidzę tego, nie mogę przejść przez wyzwania, które mnie trzymają, więc jest to niemożliwe, mówiąc o niemożliwym na większości półek, nie możesz zrobić niemożliwego, po prostu sprawia, że wypłacasz kaucję nie polecam kupowania prawdziwej rolki zamiast tego tylko 2 $
Nie ma
Nie da sie skakać nie da sie
Gra spoko ole sterowania do dupy
Gram w tę grę już od roku i muszę ci powiedzieć, że jest niesamowita. Jestem prawie pewien, że jestem pierwszą i jedyną osobą, która wylądowała poczwórnym kickflipem na podwórku. Ale mam kilka sugestii. Gra jest fajna, ale w niektórych miejscach wygląda naprawdę kiepsko, ale można się tego spodziewać. Ale fakt, że płacisz prawie 3 $ za mapę, która wygląda tak, jakby należała do gry N64 z 1999 roku, nie pasuje do mnie.
Touchgrind Skate 2 Sport gnne
Touchgrind Skate 2 İdman sjj
Touchgrind Skate 2 - Fibonapps
Dam 5 gwiazdek parki będzie można odblokować jeśli dodatkowo bo to jest 9.99 za park
Super gra bardzo polecam ale szkoda że każda jest płatna mapa daje 4 gwiazdki
fajna gra, ale teraz został wydany nowy park Żałuję, że nigdy nie kupiłem pakietu wszystkich parków, ponieważ grałem w te wszystkie na śmierć i wykonałem na nich prawie każde wyzwanie i nie płacę za ten nowy park osobno prawie 3 $ opłaty.
Grałem w tę grę przez jakiś czas i jest fajna, ale może być dość nudna. Po pierwsze, jedynym powodem, dla którego przyznałem 3 gwiazdki, jest to, że dosłownie musisz zapłacić za mapy, aby się dobrze bawić. Dodatkowo musisz dodać online, aby grać z innymi! To byłaby świetna zabawa. Ale na razie jest to 3 gwiazdki i z innych recenzji mogę powiedzieć, dlaczego ta gra ma tylko 3 gwiazdki. Proszę, gdybyś mógł naprawić kilka rzeczy w swojej grze, byłoby fajnie.
Ta gra po prostu nie została stworzona dobrze pod kątem interfejsu użytkownika. Nie mogę nawet nic przeczytać, tekst jest tak rozmazany
sterowanie jest tak niepraktyczne i nieintuicyjne, że frustrujące, dlaczego nie możesz stworzyć gry, która może konkurować z prawdziwą rolką?
Mega fajna polecam
To prawdopodobnie najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Kiedy czytam recenzje, zauważam, że ludzie narzekają na to, jak trudne są sterowanie, na początku są trudne, ale uwierz mi, kiedy grasz w grę więcej i przyzwyczajasz się do niej, jest to bardzo łatwe . Jest to bardzo zabawna i wciągająca gra, w której można nauczyć się nowych sztuczek, a ponadto nie ma reklam!
... Licencji: Bezpłatna wersja próbna; Cena: $2.99; Wersja: 1.5; Platformy: ios. Programy pokrewne. Touchgrind Skate 2 Wolna. Skate jak profesjonalista w
Nie da się sterować!!!
Touchgrind Skate 2 İdman sjj
Bardzo podobała mi się ta gra. Polecam to. To trochę irytujące, że dostajesz tylko jeden poziom za darmo, a resztę musisz zrobić, ale poza tym jest to takie zabawne.👌👌👌👌
DURNA
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper gra❤️❤️ Jak zdobywać inne deski i mapy?
2 za koncepcję, chociaż ogólnie nigdy nie jest tak dobry. Nie powiem za dużo. Jak ci się podoba 5-0 do NOLLIE double flip? A może backside fs 360 shove? Może chcesz jakieś 360 flip, kiedy w rzeczywistości jest to dragon flip? Jeśli nie, sugeruję grind kowala. Czekaj co?... Smith szlifuje? Nigdy o tym nie słyszałem! Wstydźcie się chłopaki...
Ta gra jest niesamowita. Jedyne, co czuję, to to, że nie powinieneś płacić za dobrą zabawę. Naprawdę chcę dostać się na mega rampę, ale moja mamusia powiedziała, że nie mogę za to zapłacić. Więc myślę, że pozostałe etapy powinny być darmowe
Touchgrind Skate 2 Спортивні bmtc
Ta gra jest głupia
Świetna gra i wszystko, ale myślę, że nie wydaje mi się, że robi wszystkie sztuczki, wszystko, co robi, to chybienie, jak dwie sztuczki. To tylko instrukcja. Ale to dobrze, mam na myśli, ale dlaczego mamy cholerną jedną mapę, a nie dwie lub trzy dobre gry, ale nie, dziękuję
Touchgrind Skate 2 اسپورٹس vou
Tajne ale sterowanie do dupy
True Skate na Androida
Fauna gra dlko szkoda rze nie można
Ta gra jest... tak dobra, że gram już jakieś 4 tygodnie i nie mam słów, że wystarczy poprawić błędy w grze, na przykład: czasami nagle zaczynam latać i nagle umieram. Ale reszta jest absolutnie niesamowita, wszystko w tej mechanice i powinieneś stworzyć tryb online i dodać kilka wyzwań dla trybu online, na przykład kto zdobędzie najwyższy punkt lub kto może zrobić najlepszą linię, ale jeśli lubisz gry na deskorolce bez reklam, ta gra jest zdecydowanie dla
Proszę 3mapy za darmo i dodaj multiplayer ok?
Słuchaj, gra jest skończona, ale daj spokój, zrób kilka map za darmo, gra staje się nudna, gdy wykonasz każde wyzwanie w grze, więc sposobem na naprawienie tego jest udostępnienie przynajmniej 2 lub 3 map za darmo odblokować, ogólnie całkiem nieźle
Sweet Crossing: Snake.io કેઝ્યુઅલ pvj
Świetna gra, gram w to cały czas. Moją jedyną krytyką jest to, że dostajesz tylko mapę podwórkową, poza tym, że musisz zapłacić kilka dolców za inną. Ogólnie całkiem fajna gra.
Ładna grafika, ale absolutnie okropne sterowanie !! Sposób, w jaki musisz ollie, jest całkowicie nierealny, nie możesz nawet pchać deskorolki, dwie stopy na desce zwiększają prędkość bez pchania i wydaje się to dziwne. Kamera nie obraca się, gdy zjeżdżasz tyłem po rampie.Jedyny dołączony park ma zły układ, a nowe parki kosztują 2,49 £, podczas gdy True Skate kosztuje tylko 79 pensów. Również system menu naprawdę wymaga pracy, nie powinno wymagać dwóch stuknięć, aby się odrodzić.
Gra ma potencjał, ale gra nie jest responsywna i trzeba za wszystko zapłacić
Ta gra jest najgorsza, obracam planszę, trzęsie się i robię ollie, nie liczy się, dlaczego wtedy ją dodałeś. Za każdym razem, gdy wychodzę z wielkiej dziury, spowalniam i dlaczego musisz płacić za puszkę mapy? t po prostu odblokowujesz mapę, wykonując najgorszą grę w historii, a mój telefon był zupełnie nowy, a ta gra nie chciałaby naciskać mocniej, gdybym mógł przysiąc na deweloperów. 😠😠😡.
Pobierz Touchgrind Scooter Najnowsza wersja APK do ...
To gówno tu nie da rady jeździć
Daje dwie bo średnio się gra
Błędy i nie pozwalanie mi na wylatywanie kilku sztuczek, ale reszta jest w porządku, poza płaceniem za mapy.
Fajna gra i tyle
Zajebiścue spierdolona gra w której telefony z małymi ekranami nie mają szans nieźle zjebaliście gre
Uważam, że Twoje gry o sportach ekstremalnych z dotykiem są absolutnie niesamowite. Dosłownie gry na deskorolce i bmx to najlepsze gry, w jakie kiedykolwiek grałem na moim telefonie. Mam nadzieję, że kontynuujesz rozwój i nie mogę się doczekać nowej zawartości 10/10
To świetna gra i sugeruję, aby umieścili więcej sztuczek i etapów
Touchgrind Skate 2 Спортивні bmtc
Może być gra dobrze wykonana i jedyne może się przyczepić do tego, czego można robić mapy są publikowane kontrolowanie do przesyłania treści jest publikowane
Gra jest niesamowita ale prowadziłem z trudem pierwszą pierwszą mapę i trzeba płacić na gra dla hajsu nie kupować tego gówna bo i tak za 2 tygodnie na wyjazd je***
Ciężko jest położyć palec na prawej części planszy, aby iść do przodu.
Po prostu fantastyczna gra! Jedyna gra mobilna, na jaką kiedykolwiek wydałem pieniądze. Kupiłem wszystkie poziomy w rozsądnej cenie i spędziłem miesiące na wypełnianiu wszystkich wyzwań. Tylko pochwała dla tej gry!
But there's a catch: it only comes to iOS for now. If you've ever played a Touchgrind game such as Touchgrind Skate 2 or Touchgrind BMX, you'll know how it