Post by mechapelogutt on Feb 7, 2022 18:20:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack vir ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Neumno, ker mi čez nekaj časa ne bo dalo stvari z odklepanjem videa
Vau, ta igra je super, ampak nekatere stvari so lepe stvari so zaklenjene in grde stvari so odklenjene. Prenesel sem to igro, ko sem bil star 7 let, vendar sem jo odstranil, ker je začela postajati dolgočasna, vendar vam tudi ne morem reči, da jo prenesete vaša izbira, vendar jo dajem za zvezde
Igra je čudovita, toda za nakup čevljev, nakita moramo videti dodatke ali jo kupiti s pravim 💰 denarjem, ki ga ne morem, zato prosim odstranite to
Všeč mi je bila ta igra, toda razlog, da sem dal 3 zvezdice, je, ker se mi ta igra ni zdela tako zanimiva in pri dostavi, če izberem lep top, potem krilo ali hlače karkoli že ne bo ustrezalo samo za zgornji del in ni unikatnega predmet v tej igri. Prišlo je celo preveč istih oglasov in se bo vedno nalagal, zato prosimo, da odpravite to težavo. Hvala
Ta igra je neverjetna, prosim jo namestite. Ampak edino, kar sovražim, so oglasi
ok igra; vendar je v veliki meri odvisno od nakupov v aplikaciji! kar resnično odvzame uživanje v igri
La styliste – Embellis-moi Grand public ocw
Dobra elegantna aplikacija...... Toda veliko oglasov in jih je treba vedno več odkleniti. Ampak dobro narejena grafika in veliko novih različic ..... v dobri aplikaciji fantje uživajo.....
☆★ HLADNI KUL
Kul😁
Ta igra je dobra, vendar ima nekaj trgovine, ki je ne morem odkleniti Product
To je zelo zanimiva igra. Všeč mi je, vendar me dodatki res jezijo
preveč oglasov! res groza 90 % časa, ko kliknete na smethng, si morate ogledati oglas, ki ga ne morete preskočiti; /
Dobra igra, vendar so jo uničili oglasi, ki so jih izbrali. Oglasa Kwik fit ni mogoče zapreti, zato nam preprečuje, da bi lahko igrali igro. Iz tega razloga odstranjujem.
Za to igro mi je tako zelo všeč, ampak ta naslov igre je zelo lep ampak slike niso lepe, ker je to umazana slika MB b in druga je najboljša na svetu kot si ti na poti do ji fajitas samo zato poglej če dela s tvojim telefonom in jaz sem bil na vse to po nizki ceni in to toliko za ponudbo in čas imaš pravico do kurirske liste, da imaš zelo veliko ampak jaz nimam ideja o tem, kako vam lahko pomagam, da vam lahko za dan po službi
Dobre aplikacije, vendar morate kupiti nekaj izdelkov.
Stylist Girl: Make Me Fabulous કેઝ્યુઅલ qpq
To ni igra amprak gledanje reklam. Brezveze.
Ta igra je lepa, vendar več oglasov😦😦
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual clt
veliko oglasov, a super zabavno. Všeč mi je, kako lahko oceniš druge, vendar je čudno, da ti stilist pove, kaj moraš narediti. drugače pa obožuje!
Mislim, da je ta igra dobra, edina stvar, ki mi ni všeč, je, da ima malo neprimernih oblačil, star sem 10 let in ne maram neprimernih oblačil.
Ta igra je dobra zame in všeč mi je, ko se vrnem k tebi, se počutim bolje
Razlog, zakaj mu dajem tri zvezdice, je, ker večina materialov, kot so krila za čevlje in še več, razen tega mi je všeč, vendar izboljšaj igro, potem ji bom morda dal pet zvezdic
Igra je bila zanimiva. Obožujem to igro. ampak oglasov je več.
Precej zabavno in enostavno za igranje z dobro grafiko Vseeno ga priporočam ljudem, ki imajo radi dizajn in modo. Razumno zabavno za ljudi, ki ne marajo dizajna tako kot drugi. Ampak vse je zaklenjeno, vseeno je to samo moje mnenje
Odziv je prepozen. če ti je všeč, prosim všečkaj tudi meni.
Res mi je všeč ta igra, toda vsem ljudem, ki ne marajo te igre, moram povedati, katere stvari niso potrebne za uporabo pravega denarja, v igri je denar, ki sovraži veliko napako, vendar mi je ta igra res všeč vendar nekatere stvari stanejo in dodajajo, in tisto, kar mi pri igrah Coco najbolj moti, je, da vas igra prosi, da ocenite
Mystery Tales 4 f2p Seiklusmängud slrw
mi ni všeč, včasih moraš kupiti denar, da dobiš stvari v igri in zaradi tega bodo otroci zapravili ves denar svojih staršev >:C Da bom tudi otrokom ukradel kreditno kartico staršev, da bodo lahko dali denar na svojo napravo in bodo zapravili ves denar svojih staršev >:C
Ta igra mi je super! Vsak in vse je odklenjeno, super, ampak samo EN NAPAKA je, da (ZNAK) ni lepo.... Torej, plsss😰😰😰
toliko oglasov 😠
Obožujem to igro 😀😀😀ampak so dekleta tako grda tudi z ličili🙄🙄.Pa krilo, čevlji in obročki za lase so zaklenjeni.Če se kaj ne naredi, jo takoj izbrišem🤔🤔🤔🤔.
Uf!!!!! Najslabša igra vseh časov. Tako počasi je..... Nič novega ... Najslabša izkušnja
Ta igra je kul🐯🐆 delaš lahko toliko stvari, kot je ličenje in si lahko oblačiš nove krpice❤👗👘 Zelo mi je všeč 🐩💕😊
스타일리스트 - 나를 멋지게 꾸며줘! 캐주얼 게임 qpw
Na svojih modelih lahko naredite neverjetne in kreativne modele, nato se odpravite na tekmovanje in poskusite osvojiti 1. mesto ter lahko ocenite obleke na različnih vrstah modelov. Obožujem to.
Sovražim, včasih mi je bila všeč ta igra, vendar so nadzorovali, kaj bom izbral model, ki ga bom nosil
To je zelo odlična igra, edina težava je, da ne morem odkleniti čevljev in drugih oblačil, zato prosim, popravite to zadevo!
Bilo je toliko dodatkov in nalaganje traja tako dolgo.
vse vaše igre, vendar mi ni všeč, da ne moremo dobiti nobenih čevljev, ker so čevlji zaklenjeni, tako da ne želim tega dela igre, vendar mi je všeč, ko lahko izbiram in dobim denar, je tako zabavno ali lahko dam to od tisoč tisoč, tako da je ta igra zelo dobra in vsem priporočam, da jo igrajo in če jo bodo igrali vsi, mi bo dala več denarja
to igro ocenjujem s trojko, ker je dobra, vendar če želite izbrati celotno obleko ... ne morete razen tega, da mi je všeč in rad igram DIY modo, sem prvi na tem z 12,00 in nekaj všečki zato nadaljuj