Post by mechapelogutt on Feb 7, 2022 18:29:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok drágakő ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Castle Defense 2 전략 jyjy
A játék jó, de vettem 2 dolgot és nem működtek. Megpróbáltak visszatérítést kérni, és a Google szabályzata szerint nem lehet!!! A Total bs sajnos nem tudja visszakapni a pénzemet, de remélhetőleg ez segít valaki másnak. NE VÁSÁROLJON SEMMIT EBBŐL AZ ALKALMAZÁSBÓL!!!
Tetszik a játék, de nem engedi megtenni a drágakövek beszerzésére vonatkozó ajánlatokat, kérem, segítsen
Ez lenne a valaha volt legnagyobb Tower Defense játék, de a nehézségi szint miatt sok pénzt kell költenie. Hetek óta darálom ezt a játékot, és pénzt költök kristályokra, és még mindig a 7.3-as szinten vagyok. Nem bánom, hogy keveset fizetek, de ez messze túl sok. Második dolog: rengeteg hirdetés. Reklámok mindenhol. Szégyen. Nagyon szerettem volna megkedvelni.
új frissítés és csökkenti a nehézségeket minden szinten, és növeli a hős maximális szintjét. és minden hősnek 4 képessége van. Most kérlek, adj 1 képességet minden hősnek
Ez nem egy rossz játék, de kissé rossz, de mindenesetre szeretem úgy ahogy van, és különlegessé teszem, mint amilyen igazán fantasztikus, de a lényeg az, hogy szeretem, ez az egész, nincs sok mondanivalóm oké és nem. nem használ adatot, de jó. Ez minden, de arra biztatlak, hogy tegyen egy kis erőfeszítést
Nagyon unalmas játék eho akar játszani ez egy anya c játék
Nagyon szeretem a játékot. Nagyon kihívást jelent, és leköti az embert. Az egyetlen problémám az, hogy ütés vagy kihagyás belépni a boss csatába. Leginkább hiányosság számomra. Gyakrabban nem kapcsol össze a főnöki csatával, ezért 3 csillag 5 helyett.
Castle Defense 2 Stratēģiskās spēles cvdu
Vásárlási hiba. Nem kapott semmilyen tárgyat.
Magasabb értékelést adnék rá, de megvettem az empire csomagot és a rejtélyes csomagot, és egyiket sem kaptam meg. Azt akarom, hogy kifizessem, vagy visszafizessék.
Castle Defense 2 전략 jyjy
Szavakkal nem lehet leírni, hogy ez a játék mennyire lenyomja a hirdetéseket a torkán. Legyőzni egy szintet? Hirdetés megtekintése. Nem sikerül egy szintet? Hirdetés megtekintése. Véletlenszerűen felbukkannak, így véletlenül rákattintva megnyílik a böngésző vagy az alkalmazásbolt linkje. Olyan nevetségesen túl a tetején. Ja és most fedeztem fel, hogy megtöltötte a fényképezőgép orsóját spam hirdetés képekkel. Véget ér valaha a rémálom?
szerintem jó
nagyon szeretek TD játékokkal játszani.. ennek a játéknak a legjobb a játékmenete. de kevésbé toronyfajta. remélve, hogy a 3. generációnak volt toronyfélesége.
Az első tetszett, most a második még jobb. Az ügyességi rendszer, a tornyok rosszak, az ellenségek pedig fájdalmat okoznak. Tökéletes
Nagyo jó játék csak ajánlani tudom
A sikertelen szintézis miatt gyakran ellopott lila gyémántokat. BOSSZANTÓ!
Nem fizetek egy másik hősért, te csak pénzt akarsz😨🔫😊🔼🚽
Ez a játék egy átverés. Majdnem 5 dollárt fizettem egy játékcsomagért, de a tétel nem jött elő, és nem azt kaptam, amit fizettem. Átverés.
The Frostrune Dobrodružné saxi
Ragyogó játék valószínűleg a legjobb toronyvédelem révén, most vettem néhány gyémántot és drágakövet, és nem kaptam semmit
Ez egy szórakoztató játék, de egy ponton lehetetlenné válik a szint megnyerése, hacsak nem vásárolsz meg néhány tárgyat valódi pénzzel
Nagyon addiktív játék. A drágaköveket azonban nehéz keresni
Nagyszerű játék eddig, de megvettem az újonc csomagot, azt írja, hogy az enyém, de nem kaptam meg a tárgyakat, azaz a drágaköveket.
Tökéletes lett volna, kivéve a pénzpénzt pénzééééé. Szívesen költenék, de srácok, legyetek ésszerűek az árakat illetően! És utolsó frissítés: 2017? Gyerünk. Kérem!
A vásárolt empire csomag össze van szerelve, kétszer fizet, és nem kaptam semmit
Ne aggódj, nem fogod túllépni a hetedik szintet. Még akkor is, ha pénzt költ további hősökre, kristályokra és drágakövekre. Nagyon frusztráló időt áldozni arra, hogy a verhetetlen szinteken ellaposodjon.
Castle Defense 2 Strategy xim
Ez a játék epikus védelmet nyújt a kastély fejlesztési tornyának és a szinttel feljebb lépő hősöknek, hogy szétzúzza az ellenséget.
Nehéz hősöket és nehéz lila gyémántokat szerezni
Castle Defense 2 Stratēģiskās spēles cvdu
Maga a játék jó. Csak egy mocsár. Utolso reszen. Jon baszki egy rohadt lila szorny es azt lehetetlen legyozni. !! Sos valaki segitsen!!!!!
A játék nagyon hamar kemény lesz. A játék folytatásának módja az, ha fizetsz drágakőcsomagokért vagy hősökért. Aminek az ára túlságosan magas, különben fontolóra veszem a vásárlást. Kár, hogy a játék nagyon szórakoztató és jól megszerkesztett volt. Még akkor is, ha ez némileg elszakad a királyság rohanásától.
Gyerekkorom óta a legjobb védelmi játék, amit valaha játszottam. Kérlek frissítsd a játékodat, ez jó, szerintem Castle Defense 3 ☺️
szép
Néha lefagy. Jó grafika. Szórakoztató
Szeretem a játékot, de rejtélyes csomagok vásárlásakor úgy érezheti, hogy kirabolták. A rejtélyes csomag ablaka közvetlenül a vásárlás után bezárult, és nem maradtam a drágakövek nélkül, amelyekért fizettem. Lotto nyeremény sem. A vásárlást nem rögzítették a számlán, de a pénzt paypalon keresztül kifizették. Nagyon csalódott.
a játék jó, de a free crytalsban nem kapok lilát a feladatom befejezése után
Nagyon szórakoztató játék